Industriële verhuizingen

Het intern verplaatsen van lasten is een van de diciplines die wij voor u kunnen verzorgen. Hierbij kan het gaan om het verplaatsen van 1 machine tot het verhuizen van complete fabriekslijnen.

Door het uitgebreide machinepark kunnen wij goed inspelen op de afwisselende locaties waar onze werkzaamheden plaatsvinden.  Iedere locatie is immers anders en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. De wensen van de opdrachtgever staan hierbij voorop en samen word vooraf de strategie bepaald. 

Bij dergelijke klussen is een goede samenwerking tussen de industriële verhuizers noodzakelijk om zorgvuldige de zware en vaak kostbare lasten te verplaatsen..

Dat is dan ook de reden dat bij Herpertz een aantal medewerkers gespecialiseerd zijn in industriele verhuizingen. Ze spreken hetzelfde (vak)jargon kennen door ervaring de nodige trucs om "hobbels " tijdens de verhuizing te nemen of te omzeilen. Vanzelfsprekend beschikken zij bij hun werkzaamheden over specialistische hulpmiddelen,  uitgerust voor alle verhuisklussen, van een relatief eenvoudige machineverplaatsing tot een complete fabrieksverhuizing.

Zoekt u nog een oplossing voor een lastige verhuisklus? Laat Herpertz dan een vrijblijvende offerte maken!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: industriele-verhuizingen@herpertz.nl
Bekijk hier onze afdelingsvideo: https://youtu.be/vQCBWd9w6Wo 

Contact of vrijblijvende offerte


* Verplichte velden