Nieuws

Liebherr LTM 1300 6.2 (februari 2018)

Ter uitbereiding van het kranenpark is een 300 tons Liebherr LTM 1300 6.2 in gebruik genomen. Mede door de hoofdgieklengte van 78 mtr. bied deze kraan de nodige voordelen.

Lees meer...


Nieuw Faun ATF 70G-4 (februari 2018)

Ter uitbereiding van het kranenpark werd afgelopen week deze FAUN ATF 70G-4 in gebruik genomen. Dit is de eerste van de 2 die besteld werden, de volgende word volgende maand verwacht.

Lees meer...


Nieuw in verhuurprogramma oktober 2017

Nieuw in ons verhuurprogramma, een Effer 1405 autolaadkraan op een Volvo truck. Meer dan 30 ton hijsvermogen, meer dan 39 mtr reikwijdte inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden.

Lees meer...


Rijplatentransport

Om onze rijplaten op uw locatie te leveren hebben wij de rijplatenverhuur uitbereid met een motorwagen - aanhangercombinatie. Om de rijplaten snel en adequaat te kunnen handelen kan de vrachtwagen middels een radiografische afstandbediening vanaf de kraanpositie verplaatst worden zodat de...

Lees meer...


JMG MC32

De JMG MC32 3,2 ton hefvermogen, electrisch aangedreven en uitermate geschikt voor werkzaamheden binnen.

Lees meer...


Prefab woningen plaatsen te Stramproy

Het transport en de kraaninzet t.b.v.het plaatsen van prefab woningen te Stramproy. Een mooie afbeelding met dank aan Weertdegekste.nl

Lees meer...


Autolaadkraan 90 tm

Door de toenemende vraag naar meer reikwijdte en meer capaciteit is deze Volvo FM met Effer 955 autolaadkraan in gebruik genomen. Met meer dan 33 mtr. reikwijdte is deze autolaadkraan allround inzetbaar voor een diversiteit aan opdrachten.

Lees meer...


werkbak tbv asbest saneren

Nieuw in verhuurassortiment (sept 2016) Manbak met mogelijkheid om zijwand(en) te openen om het demonteren van asbesthoudende platen mogelijk te maken.

Lees meer...Nieuwe Compacte kraan LIEBHERR LTC 1050

Deze LIEBHERR LTC 1050 zal voornamelijk ingezet gaan worden op locaties die om een speciale oplossing vragen. Ook door de hoogte verstelbare cabine bied deze meer en beter zicht op de werklocatie.

Lees meer...